Управління якістю товарів на підприємстві агропромислового комплексу

Вступ……………………………………………………………………………………………………..3
Розділ 1. Теоретичні засади управління якістю товарів на підприємстві агропромислового комплексу…………………………………………………………………5
1.1. Поняття якості та її основні характеристики…………………………………….5
1.2. Якість як один з визначальних факторів конкурентоспроможності продукції агропромислового комплексу…………………………………………………8
1.3. Необхідність управління якістю продукції на підприємстві агропромислового комплексу……………………………………………………………….13
Розділ 2. Дослідження системи управління якістю на ВАТ „Житомирський маслозавод”………………………………………………………………………………………….18
2.1. Коротка характеристика господарської діяльності ВАТ „Житомирський маслозавод”……………………………………………………………….18
2.2. Дослідження системи управління якістю товарів на ВАТ „Житомирський маслозавод”……………………………………………………………….22
Розділ 3. Напрямки удосконалення системи управління якістю товарів на ВАТ „Житомирський маслозавод”……………………………………………………….25
3.1. Розробка стратегії та основних напрямів управління якістю продукції підприємства………………………………………………………………………………………25
3.2. Вдосконалення якості товарів ВАТ „Житомирський маслозавод” за допомогою покращення упаковки товарів……………………………………………29
Висновки…………………………………………………………………………………………….32
Список використаної літератури………………………………………………………….34
Додатки

Рік – 2007, вартість 50 грн.

Оставить комментарий

*

Замовити
Viber - 098-6119314 Whatsapp - 098-6119314 Моб. тел. 050-5377391 (МТС) 098-6119314 (Київстар)

Ім'я

E-Mail (обов'язково)

Телефон

Тема

Предмет

Тип роботи, вимоги

Введіть код



captcha

/p

Банери: