Організація обслуговування в ресторанах при готелях

Вступ 3
Розділ І. Теоретичні основи організації обслуговування в ресторанах при готелях 5
1.1. Сутність та особливості організації обслуговування в ресторанах при готелях 5
1.2. Форми і методи обслуговування в ресторанах при готелях 10
1.3. Особливості організації харчування в готельних номерах 13
Розділ ІІ. Аналіз організації обслуговування в ресторані при готелі в готельному комплексі «Маєток «Сокільське» 18
2.1. Характеристика підприємства «Маєток «Сокільське» 18
2.2. Організація обслуговування в ресторані в готельному комплексі «Маєток «Сокільське» 21
Розділ ІІІ. Удосконалення організації обслуговування в ресторані в готельному комплексі «Маєток «Сокільське» 26
Висновки 32
Література 35
Додатки

Курсова робота, рік – 2015, вартість – 150 грн.

Оставить комментарий

*

Замовити
Viber - 098-6119314 Whatsapp - 098-6119314 Моб. тел. 050-5377391 (МТС) 098-6119314 (Київстар)

Ім'я

E-Mail (обов'язково)

Телефон

Тема

Предмет

Тип роботи, вимоги

Введіть код



captcha

/p

Банери: